Главная » Статьи » Дефрагментаторы |
Файл: Технологічна схема виробництва хліба Технологическая схема производства любого вида хлебного изделия включает в себя последовательность отдельных технологических этапов и операций, выполнение которых позволяет получать изделия, отличающиеся наилучшим качеством. Народжений чотирма стихіями – землею, водою, повітрям, вогнем; і кожним з них можна поклонятись. Хліб кожного дня приходить в наш дім, запашний і рум’яний. 1. Обґрунтування і описання технологічної схеми виробництва. Приготування тіста, технологічна схема приготування хліба Столичного, вибір та обґрунтування технологічних параметрів і прийомів веденняДробот В.И. Технологія хлібопекарського виробництва PDF. Раздел: Пищевая промышленность → Технология хлебопродуктов. Розрахунок продуктивності і потужності печей, витрати і запасу сировини, виробничих рецептур з підбором і перевіркою обладнання для приготування напівфабрикатів. Підбір дозуючої апаратури. Розрахунок тістоділителів і шаф для остаточного вистоювання. Технологическая часть 1.1 Обоснование и описание выбора технологических схем и оборудования Технологическая схема производства любого вида хлебного изделия включает в себя последовательность отдельных технологических этапов и операций.
Информация о файле: Скачать технологічна схема виробництва хліба
Скачать на компьютер технологічна схема виробництва хлібаСкачать файл: Технологічна схема виробництва хліба
| |
Просмотров: 322 | |
Всего комментариев: 0 | |